Licenced Real Estate Agency
Ovlašteni posrednik u prometu nekretnina

T: +385 (0)42 488 402M: +385 (0)98 652 059E: info@euroestate-nekretnine.hr
Vrsta nekretnine:
Lokacija:
Cijena (max):
Površina:
- m2
Br. soba:

O nama

EUROESTATE je licencirani obrt (licenca Hrvatske gospodarske komore) za posredovanje u prometu nekretnina svih vrsta i za upravljanje nekretninama uz naplatu ili po ugovoru na području Republike Hrvatske. Sjedište agencije je u Varaždinu, Zagrebačka ulica kbr. 30.  

Temeljem rješenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske, KLASA: UP/I-330-01/11-01/236, UR.BROJ: 526-05-01-01/2-11-3, obrt EUROESTATE ispunjava sve uvjete za posredovanje u prometu nekretnina i upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina Republike Hrvatske koji vodi Hrvatska gospodarska komora pod registarskim brojem upisa 111/2011.

Osnivač i vlasnik obrta EUROESTATE, Davorin Tisaj, mag.oec., temeljem rješenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske, KLASA: UP/I-330-01/11-01/235, UR.BROJ: 526-05-01-01/2-11-2, upisan je u Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina koji vodi Hrvatska gospodarska komora pod registarskim brojem upisa 122/2011.

EUROESTATE je potpisnik KODEKSA ETIKE u poslovanju posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i upisana je u Popis posrednika potpisnika Kodeksa etike pod brojem 251/13.

Obrt EUROESTATE je nastao na osnovu višegodišnjeg rada vlasnika agencije u RE/MAX sustavu, najvećoj svjetskoj franšizi za posredovanje u prometu nekretnina. Radom vlasnika agencije u navedenom franšiznom sustavu stečeno je potrebno iskustvo i ispunjeni su preduvjeti za nastavak iste djelatnosti u okviru samostalne licencirane agencije koja je počela s radom u srpnju 2013. godine. Što EUROESTATE može ponuditi svojim klijentima ?

Prije svega kvalitetan i fer poslovni odnos prema svim našim postojećim i budućim nalogodavcima za posredovanje i prema svim ostalim klijentima(kupcima, zakupcima, najmoprimcima nekretnina iz naše ponude) utemeljen na višegodišnjem posredničkom iskustvu, profesionalnost i požrtvovnost u radu kojima Vas vodimo do našeg zajedničkog cilja, do uspješno ostvarenog pravnog posla koji je predmet našeg posredovanja.

Pravna sigurnost naših klijenata naš je imperativ. Prilikom posredovanja maksimalno štitimo interese i prava  ugovornih strana. Uspješnom suradnjom naše agencije sa odvjetničkim i javnobilježničkim uredima, sa ovlaštenim sudskim vještacima i procjeniteljima te sa ovlaštenim energetskim certifikatorima jamčimo našim Nalogodavcima, a isto tako i svim ostalim klijentima, pouzdanu i bezbrižnu kupoprodaju, zamjenu odnosno najam ili zakup nekretnina iz naše ponude. Agencija ima aktivnu policu osiguranja za osiguranje obavljanja svoje djelatnosti čime su sva naša posredovanja i kupoprodajne transakcije osigurane.

Posredujemo u prometu nekretnina svih vrsta i nudimo Vam kvalitetno oglašavanje na našoj web stranici i drugim domaćim i inozemnim internetskim portalima za oglašavanje nekretnina (www.immowelt.de  ; www.immowelt.at ; www.immowelt.ch ; www.crozilla-nekretnine.com ; www.njuskalo.hr ; www.index.hr/oglasi/ ; www.indomio.hr ; https://nekretnine.bazzar.hr ), a isto tako i u ostalim medijima. Bilo da potražujete nekretninu za svoje potrebe ili nudite svoju nekretninu za prodaju, zamjenu, najam ili zakup, slobodno nas angažirajte sa povjerenjem, a mi ćemo Vam pomoći stručnim savjetima i voditi Vas do zaključenja željene transakcije.

Odabranim nazivom agencije pretendiramo i na klijente iz inozemstva koji nam se mogu obratiti na engleskom ili njemačkom jeziku, telefonskim pozivom ili putem elektroničke pošte.

Kupnja ili prodaja nekretnine ponekad je vrlo stresan postupak, a odluka o kupnji ili prodaji nekretnine ima nerijetko za cilj rješavanje osnovnih egzistencijalnih potreba čovjeka. Izbjegnite rizike i strah da ćete biti prevareni u postupku kupoprodaje nekretnine angažiranjem nas kao stručnjaka, a mi ćemo Vašu kupoprodaju voditi sigurno i pravno besprijekorno do samog kraja kupoprodajnog postupka.


EUROESTATE,  Vaš najbolji izbor.

    
© Euro Estate, Sva prava pridržana 2024 Izrada web stranica Varaždin web shopa - Prolink mobilne aplikacije