Licenced Real Estate Agency
Ovlašteni posrednik u prometu nekretnina

T: +385 (0)42 488 402M: +385 (0)98 652 059E: info@euroestate-nekretnine.hr
Vrsta nekretnine:
Lokacija:
Cijena (max):
Površina:
- m2
Br. soba:

KONTAKTI

EUROESTATE, obrt za posredovanje u prometu nekretnina
Zagrebačka 30, 42000 Varaždin

RADNO VRIJEME: ponedjeljak - petak:   od 8 - 17 sati
                                                   subota:   od 8 - 12 sati

MOLIMO VAS DA VAŠ DOLAZAK U NAŠ URED PRETHODNO NAJAVITE PUTEM NIŽE NAVEDENIH TELEFONA, MOBITELA ILI ADRESE ELEKTRONIČKE POŠTE, UNAPRIJED VAM SE ZAHVALJUJEMO !

ZA SVE VAŠE UPITE TAKOĐER SMO DOSTUPNI PUTEM NIŽE NAVEDENIH TELEFONA, MOBITELA ILI ADRESE ELEKTRONIČKE POŠTE.   


Telefon: +385 (0)42 488 402
Mobitel: +385 (0)98 652 059
E-mail: info@euroestate-nekretnine.hr 
WhatsApp  i  VIBER kontakt(mobitel): 00385 98 652 059


Poštovani, 

kao potencijalni kupci, najmoprimci ili zakupci nekretnina iz naše ponude slobodno nas kontaktirajte na navedene brojeve telefona i mobitela odnosno putem e-mail-a koji su navedeni u zaglavlju ove stranice ili putem niže navedenog obrasca. 
Svi Vaši upiti i podaci koje ćete navesti u obrascu dostupni su samo nama, zaštićeni su  i  predstavljaju našu poslovnu tajnu.

Detaljne informacije o nekretninama iz naše ponude (kućni broj, kat zgrade itd.) za koje ste zainteresirani, kao i uvid u vlasničke listove tih nekretnina rado ćemo Vam prezentirati u našem uredu ili na samom razgledavanju nekretnina. 

Kao ovlašteni posrednik zainteresirani smo za posredovanje u prometu nekretnina na području cijele Hrvatske.  Ukoliko posjedujete nekretninu ili ste zakonski opunomoćenik vlasnika predmetne nekretnine(ovjerena specijalna punomoć) za koju Vam je potrebno posredovanje, budite slobodni popuniti obrazac u rubrici "Uvrstite Vašu nekretninu u našu ponudu"  ili nas kontaktirajte telefonski odnosno putem e-mail-a, hvala !   

Za početak našeg uspješnog posredovanja potrebno je da je nekretnina koju nudite izgrađena u skladu s građevinskom dozvolom odnosno da je pokrenut postupak legalizacije predmetne nekretnine ako nije izgrađena u skladu sa građevinskom dozvolom. Isto tako, za većinu nekretnina čija prodaja, najam ili zakup se oglašava u medijima, potreban je i energetski certifikat koji je izradio ovlašteni energetski certifikator. Medijima se ne smatraju specijalizirani internetski portali za oglašavanje nekretnina ni službene internetske stranice ovlaštenih posrednika. Zakonom o gradnji (NN 153/13, 20/17, 39/19, 125/19) definirano je koje nekretnine u trenutku kupoprodaje moraju imati pripadajući energetski certifikat koji bi (po mišljenju pravnika) trebao biti sastavni dio ugovora o kupoprodaji nekretnine. Energetski certifikat nekretnine koju prodaje vlasnik te nekretnine mora predočiti potencijalnom kupcu prije zaključenja predugovora o kupoprodaji, a najkasnije prije zaključenja konačnog ugovora o kupoprodaji predmetne nekretnine.       


za  EUROESTATE
Davorin Tisaj, mag.oec., ovlašteni agent za posredovanje u prometu nekretnina 


© Euro Estate, Sva prava pridržana 2024 Izrada web stranica Varaždin web shopa - Prolink mobilne aplikacije