O nama

EUROESTATE je ovlašteni posrednik u prometu nekretnina svih vrsta na području Republike Hrvatske, obrt sa licencom Hrvatske gospodarske komore. Sjedište agencije je u Varaždinu, u Zagrebačkoj ulici kbr. 30.

  

Temeljem rješenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske, KLASA: UP/I-330-01/11-01/236, UR.BROJ: 526-05-01-01/2-11-3, obrt EUROESTATE ispunjava sve uvjete za posredovanje u prometu nekretnina i upisan je u Registar posrednika u prometu nekretnina Republike Hrvatske koji vodi Hrvatska gospodarska komora pod registarskim brojem upisa 111/2011.

 

Osnivač i vlasnik obrta EUROESTATE, Davorin Tisaj, mag.oec., temeljem rješenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske, KLASA: UP/I-330-01/11-01/235, UR.BROJ: 526-05-01-01/2-11-2, upisan je u Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina koji vodi Hrvatska gospodarska komora pod registarskim brojem upisa 122/2011.

 

EUROESTATE  je potpisnik Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i upisan je u Popis posrednika potpisnika navedenog Kodeksa etike pod brojem 251/13.

 

 

 

 

Što EUROESTATE  nudi svojim klijentima ?

 

Naša agencija se ponosi višegodišnjim iskustvom i visokom razinom profesionalizma u pružanju sveobuhvatnih usluga na tržištu nekretnina.

 

U prometu nekretnina smo od 01.10.2010. godine, a iza nas su stotine uspješnih posredovanja u kupoprodaji nekretnina.

 

Naša misija je osigurati vam besprijekorno iskustvo prilikom kupoprodaje ili najma nekretnina, pružajući vam stručne savjete i podršku na svakom koraku.

 

Osiguravamo kvalitetnu i fer poslovnu suradnju sa svim našim postojećim i budućim nalogodavcima za posredovanje i prema svim ostalim klijentima (kupcima, najmoprimcima i zakupcima nekretnina iz naše ponude) utemeljenu na dosadašnjim posredovanjima, profesionalnost i požrtvovnost u radu kojima Vas vodimo do našeg zajedničkog cilja, do uspješno ostvarenog pravnog posla koji je predmet našeg posredovanja.

 

Pravna sigurnost naših klijenata naš je imperativ. Prilikom posredovanja maksimalno štitimo interese i prava  ugovornih strana. Uspješnom suradnjom naše agencije sa odvjetničkim i javnobilježničkim uredima, sa ovlaštenim sudskim vještacima i procjeniteljima vrijednosti nekretnina te sa ovlaštenim energetskim certifikatorima jamčimo našim nalogodavcima, a isto tako i svim ostalim klijentima, pouzdanu i bezbrižnu kupoprodaju, zamjenu odnosno najam ili zakup nekretnina iz naše ponude. Agencija ima aktivnu policu osiguranja za obavljanje posredničke djelatnosti čime su sva naša posredovanja osigurana.

 

Posredujemo u prometu nekretnina svih vrsta i nudimo Vam kvalitetno oglašavanje na našoj web stranici i drugim domaćim i inozemnim internet portalima za oglašavanje nekretnina:

 

www.crozilla-nekretnine.com  

www.indomio.hr

www.njuskalo.hr  

www.index.hr/oglasi  

https://nekretnine.bazzar.hr  

https://nepremicnine.si21.com

https://bosna.bazanekretnina.com

https://www.novogradnje.com

https://realestate.si21.com

https://immobili.si21.com

https://hrvatska.bazanekretnina.com

https://immobilien.si21.com

https://bazanekretnina.com

https://bazanekretnina.me 

 

 

Bilo da potražujete nekretninu za svoje potrebe ili nudite svoju nekretninu za prodaju, zamjenu, najam ili zakup, slobodno nas angažirajte sa povjerenjem, a mi ćemo Vam pomoći stručnim savjetima i voditi Vas do zaključenja željene transakcije.

 

Potencijalni klijenti iz inozemstva mogu nam se obratiti na engleskom ili njemačkom jeziku, telefonskim pozivom ili putem elektroničke pošte.

 

Ako tražite stručnog i pouzdanog partnera u svijetu nekretnina, ne tražite dalje !

Posjetite nas u našem uredu ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila.

Naš tim je tu da vam pomogne ostvariti sve vaše ciljeve i snove vezane uz nekretnine.

 

Hvala vam na povjerenju, veselimo se našoj suradnji !

 

 

 

EUROESTATE,  Vaš najbolji izbor.