Licenced Real Estate Agency
Ovlašteni posrednik u prometu nekretnina

T: +385 (0)42 488 402M: +385 (0)98 652 059E: info@euroestate-nekretnine.hr
Vrsta nekretnine:
Lokacija:
Cijena (max):
Površina:
- m2
Br. soba:

Posredovanje u prodaji nekretnine

Angažiranjem naše agencije ubrzati ćete prodaju svoje nekretnine zbog jednostavnog razloga koncentracije nekretnina u našoj ponudi. Često potencijalni kupci nekretnine iskažu interes za neku određenu nekretninu iz naše ponude koju žele razgledati i tada im mi predložimo još nekoliko nekretnina za razgled pa se događa da se na kraju kupci odluče za potpuno različitu nekretninu od one za koju su prvobitno iskazali interes.

Također postoje slučajevi kada kupci traže stan ili kuću u određenom kvartu, određenoj ulici ili u određenoj zgradi pa je onda radi širine ponude uvijek bolje da imamo više nekretnina u ponudi upravo u traženom kvartu, ulici ili zgradi. Možda se kao samostalni prodavatelj svoje nekretnine koju sami oglašavate nećete susresti sa takvim potencijalnim kupcem.

Ako želite posredovanje naše agencije možemo Vam ponuditi potpuno liberalan tzv. otvoreni ugovor o posredovanju kojim ne gubite Vašu autonomiju samostalnog oglašavanja prodaje Vaše nekretnine, a isto tako možete bez zapreke angažirati i drugog posrednika za isti posao. Uvjeti pod kojima posredujemo navedeni su u našim Općim uvjetima poslovanja, ali u ugovoru o posredovanju možemo ugovoriti i uvjete drugačije od onih iz Općih uvjeta poslovanja i tada se primjenjuje ono što je konkretnim ugovorom o posredovanju ugovoreno.   

Svakako nisu ni zanemarivi savjeti koje ćete od nas dobiti kojim ćemo nastojati ubrzati prodaju Vaše nekretnine, savjeti prije pregovora, a pogotovo potpuna pravna zaštita Vas kao prodavatelja u samom kupoprodajnom postupku.             
© Euro Estate, Sva prava pridržana 2020 izrada web stranica i web shopa: Prolink mobilne aplikacije