Licenced Real Estate Agency
Ovlašteni posrednik u prometu nekretnina

T: +385 (0)42 488 402M: +385 (0)98 652 059E: info@euroestate-nekretnine.hr
Vrsta nekretnine:
Lokacija:
Cijena (max):
Površina:
- m2
Br. soba:

Posredovanje kod kupnje nekretnine

Ukoliko kao kupac nekretnine ne pronalazite u našoj aktualnoj ponudi neku nekretninu koja bi Vam po svemu odgovarala možete nas angažirati i time ćete ubrzati pronalazak svoje nekretnine "iz snova". 

Takvu vrstu usluge možemo Vam pružiti uz obvezno zaključivanje ugovora o posredovanju u kojem je točno opisana nekretnina kakvu potražujete. Odredbe takvog ugovora bitno se ne razlikuju od odredbi naših Općih uvjeta poslovanja. Zaključen ugovor o posredovanju ne obvezuje Vas na kupnju nekretnine koju smo za Vas pronašli ako Vam ona u bilo kojem pogledu ne odgovara. Vaša ugovorna obveza stupa na snagu samo i jedino ako se odlučite na kupnju ponuđene nekretnine.

Ukoliko se odlučite za kupnju neke od ponuđenih nekretnina koje smo za Vas pronašli, po ugovoru o posredovanju imate pravo na sve usluge iz paketa ESTATE 3, a koji je naveden u našim Općim uvjetima poslovanja.   

Ako želite posredovanje naše agencije možemo Vam ponuditi potpuno liberalan, tzv. otvoreni ugovor o posredovanju kojim ne gubite Vašu autonomiju pa tako možete bez zapreke angažirati i drugog posrednika za isti posao.    

Nisu ni zanemarivi savjeti prije pregovora o kupnji željene nekretnine, a ni potpuna pravna zaštita Vas kao kupca nekretnine u samom kupoprodajnom postupku.             
© Euro Estate, Sva prava pridržana 2020 izrada web stranica i web shopa: Prolink mobilne aplikacije